Talen

Talen

Je wil bouwwerven leiden over de grenzen heen en je vindt het moeilijk om je op een bouwwerf behoorlijk uit te drukken in deze taal, technische woordenschat uit de bouwsector te beheersen in al zijn diversiteit en korte gesprekken te begrijpen en te kunnen voeren? Je werknemers of jijzelf bent de nederlands taal niet (goed) machtig en je wil een opleiding in jouw taal?

In deze categorie zal je zeker de nodige opleidingen terugvinden die jouw verwachtingen kunnen invullen om jouw taalkennis te verbeteren of een opleiding te kunnen volgen in je vertrouwde taal.

Image

Technisch

Na deze opleiding zal je de technische woordenschat uit de bouwsector beheersen in al zijn diversiteit. Ook zal je korte gesprekken begrijpen en kunnen voeren met Franstaligen. Professionele e-mails zullen ook geen uitdaging meer vormen.
Image

Frans

Hierbij kan je een opsomming vinden van opleidingen die we aanbieden in het Frans.
Zit de gewenste opleiding er niet tussen, neem dan contact op en dan kijken we wat we kunnen doen.
Image

Pools

Hierbij kan je een opsomming vinden van opleidingen die we aanbieden in het Pools.
Zit de gewenste opleiding er niet tussen, neem dan contact op en dan kijken we wat we kunnen doen.
Image

Roemeens

Hierbij kan je een opsomming vinden van opleidingen die we aanbieden in het Roemeens. Zit de gewenste opleiding er niet tussen, neem dan contact op en dan kijken we wat we kunnen doen.
Image

Portugees

Hierbij kan je een opsomming vinden van opleidingen die we aanbieden in het Portugees. Zit de gewenste opleiding er niet tussen, neem dan contact op en dan kijken we wat we kunnen doen.
Image
Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
T 09 244 45 00
opleidingenovl@embuild.be
Image

© 2022 Embuild West- en Oost-Vlaanderen. webdesign by SCOPS (www.onlineopvallen.be)