Bedrijfsbeheer

Bedrijfsbeheer

Met deze categorie gaan wij ons vooral gaan richten op zaakvoerders en bedienden in de bouw. Natuurlijk is vakkennis en kwaliteitsaflevering van belang, maar onderschat niet de waarde van een goed management van uw bedrijf. U moet namelijk voldoen aan heel wat verplichtingen, en er zijn ook heel wat administratieve zaken die u in orde moet brengen in de bouw. Met onze opleidingen gaan wij u ook op dit gebied verder gaan ondersteunen.

Image

Administratieve regelgeving - Bouwrecht

Een eerste belangrijk luik binnen onze managementopleidingen zijn opleidingen die te maken hebben met Bouwrecht en administratieve regelgeving. Als aannemer kan u er niet onderuit om te voldoen aan tal van administratieve verplichtingen. Veel aannemers zien door het bos de bomen niet meer, en via onze opleidingen willen wij u helpen. Dit kan zowel te maken hebben met overheidsopdrachten als met het werken met onderaannemers, voor elke vraag die u heeft is er ongetwijfeld wel een opleiding die bij u past.
Image

Financieel

Uiteraard zal je bedrijf uiteindelijk vooral ook een sterk financieel beleid moeten voeren om te blijven bestaan in deze moeilijke economische tijden. Je hebt keuze uit tal van onderwerpen, die je financieel beleid van je onderneming kunnen versterken. Zo kan je onder andere je jaarrekening leren lezen om op zoek te gaan naar je sterktes en zwakte of leren werken aan je debiteurenbeleid.
Image

Organisatie en beheer van het bouwproces

Time is money, en daarom is het van belang dat je je als bedrijf goed weet te organiseren. Door verschillende terreinen onder de loep te nemen, kan je dan ook tijd besparen en dus ook geld besparen.
Image

Sociale wetgeving

Specifiek omtrent sociale wetgeving zijn er ook heel wat zaken te zeggen. Dankzij onze modulaire opleiding Tewerkstelling van arbeiders in de bouw, komt u alles te weten wat nodig is om zelf uw administratie te kunnen voltooien omtrent het aanwerven van personeel. Ook als u te maken heeft of u wenst voor te bereiden op een eventuele sociale inspectie, zal u dankzij onze gelijkgenoemde opleiding een antwoord krijgen op al uw vragen.
Image
Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
T 09 244 45 00
opleidingenovl@embuild.be
Image

© 2022 Embuild West- en Oost-Vlaanderen. webdesign by SCOPS (www.onlineopvallen.be)