Informatica

Informatica

Om helemaal mee te zijn met je firma, mag je ook de digitale boot niet missen. Als je op een efficiënte manier leert werken met enkele elektronische toepassingen, dan bespaar je ook weer tijd én dus geld. We bieden een grote variatie aan thema's zodat je op elk niveau je kennis kan versterken. Dit kan gaan van Microsoft Office tot je personeelsadministratie digitaliseren én werken met BIM.
Image

Microsoft Office

Uiteraard kunnen we niet zomaar voorbijgaan aan het thema Microsoft Office. Als marktleider op het vlak van tekstverwerking en het maken van spreadsheets, is het dan ook van belang dat u deze programma's op een goede manier kan gebruiken. Je kan je zowel in de basisfunctionaliteiten als in complexere en gevorderde functies verdiepen dankzij onze opleidingen.
Image

Online communicatie en social media

Onderschat nooit de kracht van social media. Niet aanwezig zijn op social media, kan even nefast voor je zijn als verkeerd aanwezig zijn op social media. Uiteraard wil je graag controle over wat er over jou wordt gezegd op diverse platformen, en deze opleidingen kunnen je hierbij helpen. Hierbij bieden we ook een aantal nieuwe opleidingen aan, zoals een opleiding over het steeds populairder wordende Instagram, en kan je ook digitale nieuwsbrieven leren versturen via MailChimp. 
Image

Technisch tekenen

Ook kan je bij ons leren tekenen in 2D en 3D. In 2D kan je een opleiding volgen in AutoCAD en in 3D kan je dit doen via SketchUp. We werken voor de basisopleiding SketchUp met de laatste beschikbare versie van SketchUp Make, die je wel nog steeds kan downloaden. 

Image
Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
T 09 244 45 00
opleidingenovl@embuild.be
Image

© 2022 Embuild West- en Oost-Vlaanderen. webdesign by SCOPS (www.onlineopvallen.be)