Bedienden PC 200

Tussenkomst voor bedienden PC 200 via Cevora

Dankzij onze samenwerking met Cevora, kunnen wij een ruim aantal opleidingen kosteloos aanbieden aan bedienden PC 200. Daarnaast zijn er ook nog andere tussenkomsten mogelijk voor de opleidingen die niet gratis zijn. Ook op maat kunnen wij heel wat opleidingen kosteloos of met korting aanbieden. 

Opgelet:

  • Cevora-tussenkomst is niet van toepassing voor interimbedienden
  • De eventuele examenkost blijft altijd ten laste van het bedrijf
  • Ook de zaakvoerder kan gratis deelnemen aan een Cevora-erkende opleiding, op voorwaarde dat het bedrijf een opleidingsplan heeft geregistreerd bij het ANPCB en er minstens 1 bediende wordt ingeschreven voor dezelfde Cevora-erkende opleiding. 


Mogelijke situaties


Opleiding met logo Gratis Cevora

Alle opleidingen met het logo 'Gratis Cevora' kunnen kosteloos worden gevolgd door bedienden PC 200. Dit is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Neem voor zekerheid contact op met uw lokale vereniging. Na inschrijving doen wij het nodige zodat de opleiding gratis kan doorgaan via Cevora, hiervoor dient u zelf niets te ondernemen.


Opleiding zonder logo Gratis Cevora

Als de opleiding niet gratis is voor bedienden, kan je - als werkgever van het ANPCB (PC 200) - via Cevora alsnog een premie aanvragen per bediende PC 200.  Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden, waaronder dat je een opleidingsplan hebt ingediend. Als u tussenkomst wil aanvragen, kan u uw aanvraag indienen tot 3 maanden na het einde van de opleiding. Je moet o.a. de aanwezigheidslijst en de factuur sturen naar Cevora. Meer info via deze link


Opleidingen op maat

Niet alle opleidingen die in de brochure worden aangeduid als 'gratis cevora', zijn daarom op maat ook kosteloos via Cevora. Dit moet namelijk per opleiding bekeken en aangevraagd worden. Anderzijds zijn er ook opleidingen die op maat gratis kunnen aangeboden worden die niet gratis zijn in het open aanbod. Als een opleiding op maat niet gratis is, kan je soms onder bepaalde voorwaarden voor de bedienen PC 200 ook een tussenkomst bekomen. De voorwaarden en het aanvraagformulier vindt je
via deze link

Image
Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
T 09 244 45 00
opleidingenovl@embuild.be
Image

© 2022 Embuild West- en Oost-Vlaanderen. webdesign by SCOPS (www.onlineopvallen.be)