Inleiding

Instagram inzetten voor jouw zaak of organisatie, hoe begin je daar aan? In deze opleiding starten we vanaf het begin en ontdekken we waarom je Instagram gebruikt, hoe je het inzet, hoe je nieuwe volgers aantrekt en wat je er van kan verwachten. We wisselen theorie en praktijk af zodat je op het einde van de dag helemaal zelf je Instagramaccount kan beheren. Neem zeker een smartphone met volle batterij mee want je zal hem nodig hebben!

Programma

Instagram is het snelst groeiende sociale netwerk van het moment. Het gros van de twintigers en dertigers gebruikt het ook. Ook voor de bouw biedt deze app de mogelijkheid om foto’s te bewerken en te delen, heel wat mogelijkheden. Je staat stil bij uitbreidingsapps als Boomerang, Layout en Moldiv, tijdens de opleiding leer je het verschil tussen privé en businessaccounts kennen, bovendien krijg je een pak inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland.

Planning

Deze opleiding wordt niet georganiseerd tijdens dit opleidingsseizoen. Wens je deze opleiding toch te volgen? Stuur een mailtje naar je lokale Confederatie en we plaatsen je op de wachtlijst. Bij voldoende interesse organiseren we deze opleiding zeker opnieuw. Wens je deze opleiding op maat te organiseren? Neem dan contact op met je lokale Confederatie.

WVL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 056 26 81 50
OVL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 09 244 45 00