Inleiding

Een bouwsite belichten, instructies verduidelijken, een aanwerving doen of promotie voeren: zichtbaarheid is alles.

Visibiliteit is onmiskenbaar verbonden met de kracht van online video. Video-marketing wordt steeds belangrijker. Niet alleen met professionele tools kunnen we hiermee aan de slag, met onze eigen smartphone komen we al een heel eind. We hebben het met jullie over videoconcepten en tonen de nieuwste online trends aan. We maken een storyboard en leren hoe we met onze smartphone snel en professioneel filmen. Nadien  monteren we met een mobiele montagetool de beelden naadloos aan elkaar.

Programma

Op sociale media zoals Instagram, Snapchat, YouTube en Facebook, kan je online video niet meer wegdenken. Een goed doordachte video is hét middel om een band op te bouwen met jouw doelgroep of klanten. Opvallen is de boodschap. We nemen creatieve videocontent onder de loep en bekijken de basisprincipes van visual storytelling die ervoor zorgen dat jouw video er tussenuit springt.

In deze interactieve workshopreeks verdiep je je telkens in kleine groepjes in een specifiek aspect van digitale communicatie. Geen grote marketingtheorieën, maar kleine praktische tips die de interactie met je klanten een stevige boost geeft. Door middel van praktische oefeningen, duidelijke cases en uitwisselingsmomenten verken je de mogelijkheden van websites, nieuwsbrieven, apps en sociale media.

Planning

Deze opleiding wordt niet georganiseerd tijdens dit opleidingsseizoen. Wens je deze opleiding toch te volgen? Stuur een mailtje naar je lokale Confederatie en we plaatsen je op de wachtlijst. Bij voldoende interesse organiseren we deze opleiding zeker opnieuw. Wens je deze opleiding op maat te organiseren? Neem dan contact op met je lokale Confederatie.

WVL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 056 26 81 50
OVL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 09 244 45 00