Inleiding

iPad's zijn populair en zonder de twijfel de meest productieve tablet die verkrijgbaar is. Ze zijn perfect inzetbaar als business tool tijdens meetings, presentaties, enz… in uw zakelijke omgeving. Maar hebt u naast die iPad van Apple een Android telefoon? Dan is het perfect mogelijk die beiden in sync te houden, ondanks dat het zeer verschillende besturingssystemen zijn. De basis van deze training is de Microsoft Office 365 oplossing.

Programma

Apps en bestandsbeheer op beide toestellen 

Papier wordt meer en meer geëlimineerd wat wil zeggen dat beide toestellen in staat moet zijn al die documenten en bestanden te ontvangen, op te slaan, te beheren en verzenden. Dat is zeker mogelijk en zelfs niet moeilijk, eens u weet hoe dat aan te pakken. Wij leggen het glashelder uit hoe dat werkt, in samenhang met de computer, server, smartphone, tablet en cloud.  

 

In contact met Teams en email

Productief blijven op verplaatsing betekent in een zakelijke omgeving ook vaak met collega’s en klanten overleggen. Teams wordt meest gebruikt in professionele omgevingen, en dat werkt even goed op een iPad of een Android telefoon. Daarnaast bekijken we ook het email-kalender-contacten vraagstuk.

 

Nota nemen op een iPad en bekijken op Android

Notablok en pen worden nog steeds gebruikt, maar eigenlijk kan de iPad deze perfect vervangen, zonder dat er iets aan functionaliteit of gemak verloren gaat. Integendeel zelfs, het is handiger op een iPad te noteren dan op papier. Wie de voordelen leert kennen van handgeschreven of getypte notities met rijke inhoud als foto of klank, en daarbovenop probleemloze synchronisatie, wil nooit meer iets anders. Hier leert u er alles over.  

 

De Android telefoon als documentenscanner 

Zonder papier werken betekent ook dat bestaande documenten gedigitaliseerd moeten worden. Android biedt daarvoor alle mogelijkheden, van het creëren van een PDF document tot het toepassen van Optical Character Recognition (OCR). Zelfs whiteboards inscannen tijdens lezingen is mogelijk. En u kunt het resultaat onmiddellijk bekijken en zelfs bewerken op de iPad.  

Android en Apple samen gebruiken

Op de website www.cbwvl.be/opleidingen kan je een overzicht vinden van al onze geplande opleidingen.

Zijn er geen datums gepland voor deze opleiding of zijn alle sessies volzet? Schrijf je dan hier in op onze wachtlijst, we houden jullie op de hoogte van zodra er een nieuwe sessie ingepland staat.